30 januari <33

Idag har jag nästan bara varit hemma, eller mamma pappa och jag åkt till bauhaus och kolla på lampor och klinker och kakel mm..., vi håller på och renoverar källaren och vi ska ha badrum och duch och sånt.
Efter vi va där så åkte vi och handlade, jag fick inga chips igår så vi köpte de idag.
Sen har jag försökt hela dan (förutom när jag inte va hemma) att kolla på andra avenyn på datan de andra avsnittet men de funkar inte för datan har inge ljud (de e trasigt typ) och den andra datan kan man inte titta på svt play på så då fick jag ta pappas jobbdator och då funka bara ljudet men de kom ingen bild så då kom jag på att j kunde sätta på bilden på datan som nt har ljud och ta ljudet från pappas dator, ibland kom dom i otakt men jag fick pröva mej frm och de funka, så nu e jag glad !! Lit svårt at fatta kanske...??

Just nu sitter jag bara och tittar på grejjor på datorn. Jag har inget att göra.  Kanske ska göra nåt annat !!

 Ankor....tog bilden själv <33

PUSS O KRAM DATORBANAN <33


29 januari

Tjenare!!
Jag uppdaterar varje dag (typ)...
Idag så har de varit en normal dag...!!
Vi fick som nån risgrynsgrötspudding med nån (god) syltsås till mat idag, fast vi hade mat också, risgrejjen va som nån slags efterrätt typ. Iaf så var de gott <33
Karro va hos mej en liten stund och nu så har hon åkt hem. Ikväll vill jag ha chips, jag har varit sugen på de hela dan !!
Nu ska jag göra nåt annat !



PUSS O KRAM CHIPSBANAN !!


Rubriken sprang ditåt ------->

Tjenarre !
Idag har dagen varit ganska bra, som ni ser så tyckte jag att de va ganska snyggt med kursiv text :)
Dagen började me att jag klev upp ur sägnen, klädde på mej, åt frukost och sen fixade jag mej och sen så gick jag till busshållplatsen. Bussen kom och jag åkte med den till skolan. Efter det så va jag i skolan.
Sen efter skolan tog jag bussen till centrum och hade keramik för förstsa gången efter jul. Det va ganska kul men jag kom inte på nåt jag göra, jag gjorde bara småsaker :P
Sen hade mamma bilen så hon kunde inte hämta mej. Jag fick ta bussen hem och när jag kom hem så hade pappa kommit hem från en resa med jobbet !! <33  Nu ska jag gå ner och ducha, see you later aligator (stavning på engelska?) JEREMY <3333333



PUSS O KRAN JEREMYBANAN <33

Le 27 janiver 2010....

Rubriken skulle föreställa nåt på franska.....<333

Tjenamors läsare (och bloggen) !!
Ja, den här dagen har gått fram bra. Jag ska spela golf idag på ett ställe (innomhus ofc :\ ), vet inte om de kommer bli så kul men det får vi se :P
Jag är inte lika stressig idag för jag fixa de med lösenordet och de me lappen där man ska anmäla sej till Romme, jag har inte anmält mej än men jag hoppas mamma och jag kan göra de efter golfen !
Det hände nåt så texten blev kursiv (stavning?) men det va ganska fint tycker jag.
Just nu gör jag ingenting, skriver på datan hoho.....:P
Nä, nu kan man inte sitta här och uggla....



PUSS O KRAM BRAIGDAGBANAN <33

Kärlek? Nä...inte precis......<33333333

Tjena alla !!!
I helgen va jag med Axelina (en kompis) och då såg vi på clubbhouse (en serie) och där är Jeremy Sumpter med, han som spelar peter pan i otecknade peter pan. Och då kom vi på att han är den snyggaste personen som finns !!!! <3333  Vi hade kul annars. Jag sov över där till söndagen och då hade vi oxå ganska kul, vi kolla mäst på tv då men vi hade kul iaf. Sen på måndagen så va de ganska kul i skolan, lite stressigt för jag måste fråga om mitt lösenord till skolans datorer och anmäla mej till då vi ska ha nån ''vintergrejdag'' då jag och några till i min klass ska åka till romme och åka skidor, de är lite irriterande för jag måste göra de nu !! i morron iaf. Vi ska jobba med datorerna på son i morron oxå.....!!!!!! :S


  De är Jeremy, det är en lite dålig bild men det får duga !!




PUSS O KRAM JEREMYBANAN !! <3333

Fredagskväll.....xD

Tjenare...
Denn dag har vart alldeles ypperligt fantastisk :D
skojja lite....men dan idag har varit väldigt bra, jag har haft ont i armen idag. På musiken idag hade vi vikarie och vi pratade om The Beatles och de va rätt intressant.
Efter skolan idag åkte jag hem till karro och sen åkte jag hem vid 6.
Jag kom hem, skrev av en franska grej i mitt häfte (jag glömde mitt hemma) och sen satte jag mej vid datan, jag har varit inne på facebook bildagboken och bloggar (intressant) !!
Nu börjar Let´s Dans, de ska jag se.....jag är astrött för jag tog sprutan igår.
Det va ganska många som va sjuka idag !!

 Asså, jag har ingen aning varför
jag ladda upp den men ni ser ju va de är....??



PUSS O KRAM BEATLESBANAN :)


inget att göra....xD

Tjenare bloggen och läsare !!
På morronen idag så tog vår klass (säkert andra klasser oxå) andra vaccinations sprutan för svininfluensan. Dan idag har gått fort tycker jag.....just nu sitter jag vid datan, och kollar på witch och de är astråkigt !!!
Nu orkar jag inte skriva mera....



PUSS O KRAM TRÅKBANAN <33


Är me Ebba....<333

Hejsan !!
Nu sitter jag me Ebba, vi har sminkat oss till fjortisar.....;) Annars har dagen idag varit bra.....




Asså, hehe.....bild på två failade fjortisar xD



PUSS O KRAM FJORTISBANAN <33

Tråkig Tisdag.......x(

Häloww bluggen !!!
Denna tisdag har vart som andra tisdagar brukar se ut, jag går till skolan och har kul me mina kompisar och sen åker jag hem me bussen (satt brevid en söttig kille uuoohhww). Efter de åker jag hem och åker till fiolen (min pappa va hemma så han skjussa mej) har ganska kul på fiolen.....sen åker jag hem och trååkar, de är oftast på tisdagar jag bluggar.....vet inte varför.


Lite bilder som jag tog idag......
 Jag just nu.......ful....<33

 Ska föreställa D.I.F, jag hejjar på de !! Ellie i min klass mobil kan man rita på så då gjorde jag den....<3333



PUSS O KRAN TRÅKBANAN <33


Ett År Sen jag gjorde min blogg....nästan !!

Hejsan
Sitter med min kompis hanna och kom på att de va ett år sen jag gjorde min blogg, 6/1-09 gjorde jag min blogg, Grattis bloggen <33 nu har jag typ inget att skriva, va kul i skolan...typ.....<33



PUSS O KRAM GRATTISBLOGGBANAN !!

Kul helg !! Långt inlägg......xD

Tjenare bloggen (och läsare) !!
Idag är de söndag, i fredags va jag hemma hos emmie på middag. Jag gick dit innan mamma och pappa, jag skulle sova över där. En som bor granne med henne mickaela skulle oxå sova där. Vi spelade dator och kollade lite på vilken film vi skulle se nästa dag. Hon fyllde ju år förra veckan så de va som en födelsedags middag kan man säga, hihi !! Sen vid halv 7 kom mina föreldrar och lillebror, mickaelas föreldrar va inte där. sen åt vi middag kl halv 9 !! de va lite sent. Vi kollade lite på Let´s Dans oxå, sen åt vi efterätt och de va en marängtårta (stavning?) Gott <33 Sen kolla vi på ice age 3. Sen gick min familj, vi kolla lite till på filmen sen gick vi o la oss.

 Nästa dag så vaknade jag och mickaela vid halv 8, sen vakna emmie, vi spela lite nintendo DS och sen åt vi frukost och klädde på oss och åkte till bion, vi skulle kolla på alvin och gänget 2, den va rätt bra. Sen hämtade jag mina sovsaker och åkte hem. Sen va de bestämt att jag skulle va me en annan kompis efter de men så blev de inte, för sent. kl va 4 typ. Sen åkte vi hem till en kompis till och åt middag där. Hon heter hanna och vi hade SÅ kul !!!!! Sen åkte vi hem.

Idag har jag inte gjort så mycke..va borta lite...smsat typ för 240 nånting på hela veckan, sen jag kom hem från orsa iaf !! Hjälp, måste dra ner lite, kanske inte svarar ibland. !! haft kul idag med.....!! <333



PUSS O KRAM KULBANAN !!


Ointressant inlägg !!

Tjenare !!
Den hära dagen har vart rätt så bra, de började me att jag åkte buss till skolan och hade lektioner o raster och lunch, nu blev ni väl överraskade ?? !!  Sen åkte ja buss hem och nu sitter jag här vid datan. De va inte så god mat i skolan idag, de va prinskorv och nåt annat och grönsaker, de va inte så äckligt men normalt..... x)
På rasten så åkte maija alice julia tova och jag stjärtlapp ner för ett litet berg, de va kuligt, jag gjorde kullebytta när jag kom ner, man fick (jag skrev först fuck innan fick hehe)poeng av julia o tova om man gjorde ett ''fint åk'' !
Nu orkar jag inte berätta mera <33



PUSS O KRAM KULIGDAGBANAN !! :\


Rubriken :P

Tjenare !!
Jag e hemma från orsa nu sen i lördags, då va de 8 grader i huset, de va kallt !! Värmepumpen hade stängt av sig, pappa gick ner och satte på den. Oscar följde me oss hem och så skulle han åka på söndagen.
Vi fick tända brasor, lampor och ljus. Sen blev de 18 grader när vi skulle sova.
Igår började jag skolan igen, dom flesta jag känner började på torsdagen elr fredagen, konstigt....:S
Idag på skolan så byggde vi en ''snöborg'' som inte blev så fin tycker jag men jag va inte me och byggde på den....de va lärarnas ide att vi skulle bygga den :o !! Jag va på fiolen idag oxå, de gick bra. Jag har fått språket franska, jippi !! Alla fick de dom ville ha, jag har inte haft franska än :( !!  Nu ska jag göra nåt annat !!!



PUSS O KRAM VINTERBANAN !!

Orsa <33

Hejsan svejsan !!
Nu är jag i orsa hos min mormor, jag har har vart har varit här i två dar nu, min kusin följde me oss upp hit. Igår va de kallt men då åkte jag och oscar (kusin) andre och pappa  skidor i orsa grönklitt. De va kul, eller ganska kul iaf. De är bra backar o så ..... xD (i förregår  kom vi) Idag har jag åkt längdskidor, till fryksås och åt våffla, de va jag oscar min moster lotta och mamma som åkte. Jätte kul !! Jag har ju åkt de många gånger men de e lika kul som de brukar va.
Min moster Lotta och hennes man Björn är här oxå !! De är så kul här !!!!! i morron vet ja inte va vi ska göra ??


PUSS O KRAM SKIDBANAN !!

RSS 2.0