Grööööönt.......och Blått....<33

Jag gillar blått  och jag gillar också grön...mäst grön...asså jag ÄLSKAAR dom färgerna men jag gillar ju andra färger också. Mäst dom i alla fall<333 Men varför börjar jag prata om färger??!! Lite konstigt...hehe...Nu pratar vi om idag eehh Torsdag<33 Idag så har skolan varit bra och rolig...vi hoppade hopprep och lite andra saker...Putte/Ebba och  Anders/Jag har hittat på dom namnen till oss från anders och putte känsliga bitar, vet inte varför vi gjorde det men Putte har en film på sin förra mobil.. anders (lundin) kommer upp med en telefon och säger '' hej det är anders'' då säger han i telefonen lite roligt    '''Hallå anders'''     Tror det  var därför......inte för att det är putte i telefonen men vi kom på det efter känsliga bitar tror jag!!!! <333     Jag pratar om så tråkiga grejer men jag vet inte vad jag ska prata om......men jag kan sluta prata nu..
                 

                                                             HEJ DÅ   !!!!!!!!!      PÅ TAL OM GRÖNT SÅ HAR JAG LITE SNYGGA BILDER <33


Basket nu igen....

Vi har typ matcher varje Lördag....Jag tycker det är ganska roligt men inte helt men jag tycker det är roligt om vi skulle vinnna. När vi är på hemmaplan är det tråkigare en om vi är borta men endå<33
Igåt tittade jag på talang 2009 också......kul......men om vi vinner matchen idag så kommer vi få spela på söndag också...<333 Jag hoppas vi får det !!!


RSS 2.0